Helikopter över Grand Canyon – dag 19

2008-08-14 Av av roadtrip

Vi ringde för att bekräfta helikopterresan dagen innan, och fick då veta att vi inte längre skulle bli hämtade vid sju på morgonen utan fem över halv fem på eftermiddagen. Vilken härlig överraskning det skulle blivit om vi hade stått utanför hotellet klockan sju och undrat vart chauffören tagit vägen.

Men sen på eftermiddagen var det äntligen dags för liten äventyr. Mitt tredje val under resan var att flyga helikopter över Grand Canyon, vi skulle flyga högt över för en schysst översikt och sen ner i canyonen för lite action och dessutom landa för en trevlig lunch vid colorado river. Mycket, mycket trevligt.

helikopter Las Vegashelikopter Las Vegas 2

helikopter Las Vegas 3

 

 

 

 

 

Titta vilken schysst utsikt det är, och hur kul tanten längst fram i helikoptern har. Tyvärr kom vi aldrig dit. Vi satt oss i shutteln som hämtade oss, vi åkte runt till några hotell, sen hörde vi på radion att flygturen var inställd pga dåligt väder. Men vår chaufför lät oss sitta kvar tio minuter till innan han berättade att javisst var det så, flygturen var inställd.

Vi ringde för att boka om. Det fanns inga tider på lördagen, inga tider på söndagen och inga tider på måndagen. Så nej, vi flög aldrig helikopter över Grand Canyon.

Linda